Yhteystiedot

Hilkka-Liisa Vuori
hilkka-liisa.vuori [et]
uniarts.fi
p. 0407016534

Johanna Korhonen
johanna.korhonen[et]
verkkotie.fi


Vox Silentii ry
c/o Vuori
Suopuronniitty 7b
02920 ESPOO
Suomi Finland

« Takaisin

A book: AO luominen äänenä ja kuvina

Kirja on loppuunmyyty!

AO - luominen äänenä ja kuvina

(Vuori, Lax, Vox Silentii, kustannusliike Sahlgren)

Kirjaan sisältyy levy meditatiivisia lauluja, laulajana Vox Silentii.

”Tämä kirja tarjoaa konkreettisia välineitä siihen, miten voi pysähtyä ja olla läsnä itsessään ja nykyhetkessä.  Kirja on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia lisää kuvan ja äänen muodostamisesta. Se on myös  tarkoitettu oppaaksi jokaiselle, joka haluaa antaa innoituksensa nousta levosta eikä vaatimuksista.

 

Kirja herättää uudelleen eloon varhaiskristillisen rukouksen moni-ilmeisyyden, joka tavoittaa meidät eri aistien välityksellä. Sen äänimaailma kiinnittyy alkukirkon meditatiiviseen perintöön. Tämä mietiskelevän rukouksen maailma on unohdettu, mutta myös etsitty ja kaivattu tämän päivän kristillisessä kulttuurissamme.

 

Musiikin, taiteen ja tekstin avulla muusikko Hilkka-Liisa Vuori ja kuvataiteilija Henrika Lax rakentavat sillan sisäisen rauhan ja aktiivisen luomisen välille. Lauluyhtye Vox Silentii laulaa ääniharjoituksia, joita lukija voi itse tehdä mukana.  Henrika Laxin taideteokset osoittavat, miltä kyseiset äänet saattavat näyttää kuvina.

 

Kirjassa olevia harjoituksia voi tehdä yhdessä tai yksin.  Niitä voi käyttää apuna meditaatiossa ja rukouksessa, laulussa, rentoutumisessa, hoitavassa äänenkäytössä ja taideterapiassa. Harjoitukset ovat myös erinomainen tapa ohjata ja rohkaista omaa luovuuttaan.”

 

Kirjaan sisältyy levy meditatiivisia lauluja, laulajana Vox Silentii.

Kirja on loppuunmyyty!

Kirja saatavilla tekijöiltä ja kirjakaupoista.

tilaukset: hilkka-liisa.vuori[et]saunalahti.fi

Hinta:20.00 €